Tørfisk - Med spisning "Udsolgt" - Polyfonen

Detaljer

Dato
september 23, 2023 september 23, 2023 20.00
Lokation
Polyfonen - Fra 274 kr.
Organiseret af
Polyfonen

About event

Tørfisk spiller op til fest med både nye og gamle sange

Kom med til en festlig aften, når Tørfisk spiller op. Vi har sammensat en lækker middag, så du både har mulighed for at købe dine billetter med og uden spisning.

TØRFISK har turneret rundt i det ganske danske land i 41 år og så er det værd at nævne, at det er med den samme besætning, som da det hele startede i 1981

TØRFISK har udgivet en ny CD i november 2021,”Tørfisk Fyrre”, med 11 helt nye sange. Nogle af de nye sange er med fra scenen og vi er taknemlige for at vores publikum har tage godt imod dem og heldigvis, – også stadig er glade for de gode gamle sange. Bandet har i forbindelse med 40 året også udgivet bogen ”En Stime af Sange”

Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme. De forstår at komme ud over scenekanten og berøre hverdagsemner, som skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre. Måske sidder man lige i skudlinjen – men kvartetten forstår at drille fra scenen på en god og sober måde.

TØRFISK’s koncerter bærer præg af en blanding af både det nye og det velkendte. For når man har et helt “Vesterhaw” af numre i bagkataloget, er det svært at sige farvel til de gamle (gode) sange. Og så er der den simple grund, som de selv siger: “at de ikke mønstrer mere end tre-fire akkorder på strengeinstrumenterne”, som netop de gamle numre er bygget op over.

Med en masse erfaring fra den danske musikscene og med 20 CD’er, 2 DVD-udgivelser, en del kassettebånd og LP’er, og senest en sang og historiebog ”En Stime af Sange” i ”nettet” har TØRFISK stadig stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet.

 

Besætningen lyder:

Egon Kirk (1962):          banjo, mandolin, sang

Anker Hviid (1961):       bouzouki, fløjte, harmonika, sang

Bent Bro (1961):           guitar, sang

Bent Kirk (1958):           bas, sang

 

Ønsker du at købe dine billetter inklusiv spisning

Spisning starter kl. 18.00

Koncerten starter kl. 20:00

Dørene til Foyeren åbner kl. 17:00 – Her er der mulighed for at købe drikkevarer i vores hyggelige bar.

 

Pris: 474 kr. inklusiv middag/buffet

Pris: 274 kr. uden middag/buffet

Priserne er inkl. billetgebyr

Vær opmærksom på, at du kan komme til at dele bord med andre gæster.