Mad og drikke - Polyfonen

Oplev stemningen i den gamle sal, som vi nensomt har renoveret og givet nyt liv

Polyfonen rummer både en bar i den store sal og foyen. Her kan købes både kolde drikke både med og uden alkohol. Vi tilpasser vores menu i barer og køkken, til hvert arrangement, så du kan få den bedste mulige helhedsoplevelse når du besøger Polyfonen. 

“Madboksen” er vores lille streetfoodkøkken, som serverer retter inspireret af streetfood miljøet. Menuerne kan variere fra arrangement til arrangement, men kan for eksempel være luksushotdogs, wraps og slider. 

Ønskes I at nyde en lækker middag i Restaurant GRO, som er beliggende på samme adresse, med en skøn udsigt ud over Arnbjergparken, så anbefaler vi at der bestilles bord på arnbjerg@arbjerg.dk eller +45 7521 1100.

Få den fulde oplevelse med en lækker middag

Restaurant GRO

Restaurant GRO er beliggende på samme adresse som Polyfonen. Her serveres nordisk mad med et twist af det franske køkken i helt fantastiske omgivelser. Fra restauranten er der udsigt over den historiske park, som er en fornøjelse at betragte alle fire årstider. På GRO er økologi og bæredygtighed højt prioriteret, hvilket sætter sit præg på de veltillavede retter i restauranten.

Vi anbefaler at der bestilles bord på arnbjerg@arbjerg.dk eller +45 7521 1100.

"Madboksen"

“Madboksen” er vores lille streetfoodkøkken, som er at finde i foyen’s hyggelige lokaler. 

Her serveres retter inspireret af streetfood miljøet. Menuerne kan variere fra arrangement til arrangement.

“Madboksen” kan for eksempel servere luksushotdogs, wraps og slider. 

Foyen åbner en time før alle arrangementer og maden i “Madboksen” skal ikke forudbestilles.