Specialklassen med eller uden spisning. - Polyfonen

Detaljer

Dato
november 24, 2022 november 24, 2022 18.00
Lokation
Polyfonen - Fra 320 kr.
Event type
Organiseret af
Polyfonen

About event

Oplev Specialklassen’s nye comedyshow

I 2022 bliver det igen muligt at opleve den musikalske comedy trio bestående af Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre og Kasper Gattrup, der er kendt som gruppen ’Specialklassen’.

Polyfonen slår dørene op til et show med spisning. Spisning starter kl. 18:00 og koncerten starter kl. 20:00. Der vil være mulighed for at købe billet uden spisning, hvor man kan nyde en kold øl eller en dejlig drink i vores hyggelige bar i Foyeren fra kl. 19.00.

Publikum ved ikke, hvad der venter dem – og ikke to shows er ens – men én ting er sikkert: Når ’Specialklassen’ rammer Polyfonen i Varde med showet “Intet Aftalt”, bliver det stærkt underholdende. Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre og Kasper Gattrup danner tilsammen trioen, der på elegant og legende vis inddrager publikum i sine shows, og som siden 2008 har improviseret sig igennem tv-optrædener, radio og musicals. Ud fra stikord og forslag fra salen leverer gruppen et nyt og unikt comedyshow hver aften, som er samtidsaktuelt og en klasse for sig selv.

”Det er vores oplevelse, at publikum elsker at få lov til at have en finger med i spillet, og det vil der bestemt ikke blive mindre af i 2022! Rammerne er fastsat, men indholdet er unikt hver eneste aften,” fortæller Kasper Le Fevre.

En klasse for sig 

Siden ’Specialklassen’ opstod for over 12 år siden, er det ikke kun på scenen, de har haft succes. I 2012 havde gruppen premiere på deres egen impro-comedyserie på DR2, Hotel Zimmerfrei, som i 2014 vandt prisen for ”Bedste Comedy-format” i Cannes. 

I 2020 fik ’Specialklassen’ sit eget radioprogram på Radio4, Tryghedssamfundet, der hver uge giver lytterne en satirisk pause fra ordentlighed og moralsk forventning med aktuelle emner og tendenser samt besøg fra deres velkendte sketches – blandt andre René & Mor og Palle fra Kalundborg. 

Specialklassen har tidligere turneret med Eftersidning (2014-2016), Skud fra hoften (2017) med Per Vers og i 2018 skabte de Impro Comedy Musical Show i samarbejde med Den Lalleglade Brigade.

For gruppe bestilling, eller firma bestille kontakt Annemette Rosendahl på kontakt@polyfonen.dk eller 75211100

Spisning starter kl. 18.00

Koncerten starter kl. 20:00

Dørene til Foyeren åbner kl. 19:00 Her er der mulighed for at købe drikkevarer i vores hyggelige bar.

Pris: 620 kr. inklusiv middag/buffet

Pris: 320 kr. uden middag/buffet

Priserne er inkl. billetgebyr