Paul potts & Kirsten Siggaard - Polyfonen

Detaljer

Dato
november 26, 2021 november 26, 2021 20.00
Lokation
Polyfonen - Fra 400 kr.
Event type
Organiseret af
Polyfonen

About event

Paul potts og Kirsten Siggaard

Den tidligere telefonsælger, Paul Potts, vandt som bekendt konkurrencen ”Brittain’s got Talent” i 2007 og udsendte kort efter sit debutalbum, som stormede op af hitlisterne og solgte ikke mindre end 3,5 millioner eksemplarer.

I dag har den fantastiske sanger for længst opnået stjernestatus. I konkurrencen, der med ét slag ændrede hele hans liv, sang Paul Potts den smukke arie ”Nessun Dorma” fra Puccinis opera ”Turandot” til perfektion – og resten er historie. En historie, som man kan få genopfrisket ved at se den britiske feelgood-film ”One Chance” fra 2013. Den fortæller den fantastiske historie om, hvordan den håbefulde sanger imod alle odds og alles forventninger kæmper for sin drøm og ender med at slå benene væk under hele verden med sit talent.

Paul Potts vender tilbage til Danmark, hvor han modtages af sin gæstesolist – Kirsten Siggaard. Hun er kendt som én af Danmarks dygtigste sangerinder med en gudsbenådet skøn stemme, og hun favner meget bredt. Kirsten Siggaard har haft en omfattende karriere både inden for musikken – som solist som i samklang med trioen Swing Sisters. På smukkeste vis er der dermed garanti for skønne og forrygende julekoncertoplevelser, når Paukl Potts folder repertoiret ud på dansk grund.

Den 26. november 2021 kommer han til Polyfonen i Varde, som en del af hans ”Christmas Dreams Tour”. Dette vil være hans første koncert med Kirsten Siggaard i år.

Her kan I se frem til en varm og underholdende koncertoplevelse, hvor man kan svømme hen til engelske og danske juleklassikere og nyde duetter med de to solister. Kirsten Siggaard og Paul Potts indspillede i 2011 i London duetten ”More Than A Dream”, der var at finde på julealbummet ”Min Jul”. Derfor ser de nu meget frem til at skulle på turné sammen.

 

Koncerten starter kl. 20.00.

Dørene til Foyen åbner kl. 19.00. Her er der mulighed for at købe mad fra vores “Madboks” og drikkevarer i vores hyggelige bar.

Koncerten er en siddende koncert.

Pris: 449 kr. / 400 kr.  (Forreste- / bagersterækker)