Kvindeforum – nu også for mænd - Polyfonen

Detaljer

Dato
oktober 26, 2023 oktober 26, 2023 15:00
Lokation
Polyfonen 645 kr.
Organiseret af
Charlotte Bøving

About event

Kvindeforum – nu også for mænd

MOD, sved og tårer er overskriften på dette års Kvindeforum, hvor nu også mænd bydes velkommen. Mød et oplagt kunstnerteam i den smukke Arnbjerg Pavillon, hvor der på denne aften bliver brug for, at der er højt til loftet.

Sanne Salomonsen: Hele Danmarks Rockmama, når hun slutter aftenen af med et brag af en intimkoncert. Sanne har i årevis leveret det ene hit efter det  andet og har indtaget de største musiksener både i ind- og udland. Hendes professionalisme og sangstemme er unik.

Frederik Nonnemann: Professionel danser – og som er kendt fra ”Vild med Dans” på TV2”, ”Korpset” og senest ”ØEN VIP”, hvor han sammen med 7 andre kendte danskere – bl.a. aftenens konferencier, Charlotte Bøving, blev sat af på en øde ø midt i Stillehavet – og skulle klare sig på egen hånd i tropisk storm, skybrud og et minimalt vandforråd – og selv skulle finde føde, bygge shelter, lave ild, finde vand og bearbejde det til drikkevand – ja kort sagt overlevelse i den reneste form – omgivet af skorpioner, krokodiller, slanger og sandfluer – blot for at nævne nogen.

Christian Liebergreen: Tidligere ”Sirius-patruljemand”, kendt fra bl.a. ”Den sidste breddegrad, hvor han rejser med BEHA-familien til Nordpolen – og hør om, hvordan han førte Hendes Majestæt Dronning Margrethe og Hans Kongelige Højhed, Kronprins Frederik rundt i hundeslæde i Grønland. Ligeledes vil han fortælle historien om hans sejltur Jorden Rundt i et år uden at være i land – en bedrift som kun de få magter. Christian er lavet af et ganske særligt stof – en overlever ud over det sædvanlige.

Gitte Hornshøj: Hernings svar på Emma Gad. Hun giver sit bud på takt og tone – med sin hylende morsomme anekdoter fra et liv i forreste række. Hun giver os også stof til eftertanke, når hun giver sine bud på, hvordan vi med ordentlighed kommer længst i en moderne verden præget af præstation. Gitte er også forfatter af flere bøger, og udkommer i 2023 med en ny bog om børneopdragelse – hvor de fleste voksne med rette kunne profitere af at høre/lytte med…

Charlotte Bøving: Aftenens konferencier som nu for 12. gang arrangerer Kvindeforum. Charlotte er praktiserende læge i Varde, forfatter og foredragsholder – og har siden Kvindeforum debuterede for nu 12 år siden insisteret på, at generere et overskud til velgørenhed, hver gang Kvindeforum løber af staben. Det er kommet Børnecancerfonden, Knæk Cancer, Støt Brysterne og Gadens Børn til gode. Og igen i år er det ambitionen at sætte rekord for velgørenhedsbidraget. Sidste år skabt af både sponsorer, donationer af tombolagaver og kunstværker. Uden et udtalt holdarbejde kunne aftenen ganske enkelt ikke lykkes. Derfor et kæmpe rungende og taknemmeligt TAK fra Charlotte Bøving til alle – såvel hovedsponsorer, stand sponsorer, tombola-donationer, kunstværkdonationer mm.

 

Dørene åbner kl. 15:00

Charlotte byder velkommen kl. 16:00

Spisning starter kl. 18.00

Pris: 645 kr. inklusiv middag og kaffe samt kage

1 gl. vin el. 1 øl og eller 1 en sodavand 

Priserne er eksl. billetgebyr