Kandis Johnny i Polyfonen - Polyfonen

Detaljer

Dato
november 16, 2023 november 16, 2023 18:00
Lokation
Polyfonen fra 205 kr.
Event type
Organiseret af
Polyfonen

About event

KANDIS-Johnny og pianisten Søren Riis kommer til byen

 

Når du ser et stjerneskud, Den Hellig Stad, White Christmas, Du kære gamle julemand, I´m comming home for christmas, ja englene synger højt i kor, og det bliver en julekoncert med et vanvittigt højt musikalsk niveau.

Julen er højtidens fest, og til julen hører også masser af kendte sange som vi alle kender og kan synge med på. I Danmark elsker vi syng med og syng sammen. Det så vi især i Coronatiden, hvor fællessang blev en del af, at være sammen om noget.

Johnny er kendt i hele Danmark og vi ved alle hvad han står for. Og Julekoncerten bliver ikke en Dansk-Top koncert, men derimod har Johnny sammensat et program som dels indeholder alle de store juleklassikere godt krydret med kendte country sange, og selvfølgelig de mest populære sange fra de mange Kandis albums.

Johnny har et stort hjerte for country. Han har været i Nashville hvor der blev indspillet masser af sange, og derfor byder denne aften også på store country hits som alle kender.

På scenen har Johnny taget sin gode musikalske ven Søren Riis med. De har kendt hinanden i mange år, spillet sammen til mangt og meget, og de sidste par år har de for sjovt lavet et par julekoncerter i eget nærområde. Det blev et kæmpe hit og flere gange måtte de lave dobbeltkoncerter på spillestedet, således ingen skulle gå forgæves.

Søren Riis akkompagnerer mange kendisser i Danmark og må betegnes som en af de dygtigste på dette område. Tilligemed er Riis undervist i sang på det Kongelige Teater, hvorpå i kan glæde jer til sangen ”Den Hellig stad” sunget af Søren Riis.

Både Johnny og Søren har været en tur forbi studiet og medbringer til koncerten deres musikalske indspilninger og optagelser, som på udvalgte sange danner baggrund for det 10 mands store orkester. GLÆD JER.

Men glæd jer ikke mindst til de mange gode og sjove anekdoter som fortælles fra scenen. Begge herrer har oplevet fantastiske øjeblikke back stage som aldrig er kommet pressen for øre. Grinemusklen bliver rørt af disse sjove historier fra det virkelige liv på landevejen.

Når koncerten er veloverstået, kan vi med ro i sindet, sang i hjertet og smil på læben glade gå julen i møde.

 

Spisning starter kl. 18.00

Koncerten starter kl. 20:00

Dørene til Foyeren åbner kl. 17:30 – Her er der mulighed for at købe drikkevarer i vores hyggelige bar.

 

Pris: 505 kr. inklusiv middag/buffet Jule inspireret 

Pris: 205 kr. uden middag/buffet

Priserne er inkl. billetgebyr

Vær opmærksom på, at du kan komme til at dele bord med andre gæster.