Jonas Mogensen ”Trummerum” – Comedy Tour 2023 FÅ BILLETTER - Polyfonen

Detaljer

Dato
november 1, 2023 november 1, 2023 20.00
Lokation
Polyfonen - 275 kr.
Event type
Organiseret af
Polyfonen

About event

Jonas Mogensen ”Trummerum” – Comedy Tour 2023

Jonas Mogensen er, efter 12 år i dansk stand-up, klar med sit første onemanshow. I efteråret 2023 gæster han Polyfonen, som en del af hans Comedy Tour, med sine observationer om dagligdagens trummerum.

 

Jonas Mogensen vandt i 2015 talentprisen ved Zulu Comedy Galla og har siden da vist sit store talent både på livescenen og på TV. Derudover har han gjort sig som tekstforfatter på diverse underholdningsprogrammer, indtil han og makkeren, Kasper Gross, fik hul igennem med deres egen tv-serie, Minkavlerne, der igennem 3 sæsoner har vist sig at være en regulær seermagnet for TV2 zulu. Sidst men ikke mindst, så udmærkede han sig i efteråret 2021 ved at vinde 5. sæson af TV2’s store underholdningssucces, Stormester.

 

Jonas Mogensen har en unik evne til at se det store i det små, fra en helt skæv vinkel og med så tør en levering, at man ikke kan holde grinene tilbage.

 

Jonas siger selv om showet:

“Efter Minkavlerne og andet tv har fyldt rigtig meget for mig de seneste år, kan jeg mærke, at jeg tænger til at komme ud og lave en masse stand-up. Jeg synes, det er ved at være tid til, at jeg laver mit første onemanshow. Det er selvfølgelig nervepirrende, men et par af min mors strikkeveninder har forsikret mig om, at det nok skal gå. 

Showet bliver en sammensætning af små fortælleringer fra min og mine nærmestes hverdag. Ikke fordi der sker alle mulige vilde ting i mit liv. Tværtimod, så er jeg på mange måder en helt gennemsnitlig, dansk familiefar. Det bliver mere en lille fejring af de små og nære ting, som tilsammen udgør hverdagens trummerum. Og vi lever jo i en tid, hvor vi er blevet meget bevidste om, at de små ting kan have indflydelse på de store. Jeg tror i hvert fald, det ville klæde mig at ændre et par vaner – selvom jeg ikke rigtig gider. 

Til gengæld glæder jeg mig virkelig til at komme rundt i landet og optræde, og jeg skal gøre mit for, at det både bliver vedkommende og skide sjovt”. 

 

Kom og grin med når Jonas Mogensen indtager landets scener med sin underspillet og fantasifulde stil. Standup skal opleves live!

 

Arrangementet starter kl. 20.00

Dørene til Foyen åbner kl. 18.00.

Her er der mulighed for at købe mad fra vores Streetfoodkøkken og drikkevarer i vores hyggelige bar.

 

Vi kan også anbefale at starte aftenen i Arnbjerg Pavillonens Restaurant GRO, som er beliggende på samme adresse som Polyfonen.

Du kan læse meget mere om restauranten og booke bord her:

www.arnbjergpavillonen.dk

 

Pris: 275 kr. per person

Priserne er inkl. billetgebyr

For gruppe bestilling, eller firma bestille kontakt Annemette Rosendahl på kontakt@polyfonen.dk eller 75211100.