Foredrag med Simi Jan - Polyfonen

Detaljer

Dato
marts 10, 2022 marts 10, 2022 19.00
Lokation
Polyfonen - Fra 320 kr.
Event type
Organiseret af
Polyfonen

About event

Oplev Simi Jan’s spændende foredrag

Polyfonen i Varde byder Simi Jan velkommen til et foredrag om at være på job i verdens brændpunkter.

Vores hyggelige foyer åbner dørene kl. 18:00 hvor der vil være mulighed for at købe mad fra vores street food inspireret “Madboks” og drikkevarer i vores hyggelige bar.

Simi Jan brænder for det, hun formidler. I sine medrivende og gribende foredrag giver hun tilhørerne seneste nyt fra verdens brændpunkter i Mellemøsten. Det er autentisk og tankevækkende, når hun beretter om de store konflikter i verden, som hun ofte selv har stået lige midt i. Simi Jans personlighed og engagement i sit arbejde smitter af på tilhørerne, og hun får derfor altid meget flotte evalueringer for sine foredrag. 

Glæd dig til en foredrag, hvor Simi Jan giver dig Et medrivende indblik i livet som korrespondent og om at rapportere fra verdens brændpunkter. Med Autentiske og tankevækkende oplæg om at turde følge sine drømme,  hvor det handler om nogle helt almengyldige menneskelige erfaringer hun har gjort sig, nemlig om at kaste sig ud i det man brænder for og turde forfølge sine drømme, uanset modgang undervejs.

 

Foredraget starter kl. 19.00 og slutter kl. 21.00

Dørene til Foyeren åbner kl. 18.00. Her er der mulighed for at købe street food inspireret mad fra vores “Madboks” og drikkevarer i vores hyggelige bar.

Pris: 370 kr. / 320 kr.  (Forreste- / bagersterækker)

Priserne er inkl. billetgebyr

 

Køb billet HER

For gruppe bestilling, eller firma bestille kontakt Annemette Rosendahl på kontakt@polyfonen.dk eller 75211100