Foredrag med Rolf & Ritter - Polyfonen

Detaljer

Dato
juni 5, 2023 juni 5, 2023 20.00
Lokation
Polyfonen - Fra 275 kr.
Organiseret af
Polyfonen

About event

Rolf Sørensen & Dennis Ritter

 

Mød cykellegenden Rolf Sørensen og kommentator-eksperten Dennis Ritter fra det populære cykelprogram Rolf & Ritter. En helt unik mulighed for at komme tæt på, til en 1. klasses etape i cykelsportens tegn.

Rolf Sørensen

Med sine 65 sejre i 17 sæsoner er han Danmarks mest vindende cykelrytter gennem tiderne – i sadlen syv gange i Tour de France, hvor han i 1991 kørte seks dage i den gule førertrøje, vandt etapesejre i 1994 og 1996 og kørte i 1994 sin bedste placering som nr. 19 hjem over målstregen. Siden 2006 har Rolf Sørensen arbejdet som kyndig ekspert-kommentator på TV2, hvor han med bund i sin omfattende erfaring og viden, guider Danmarks cykelentusiaster gennem sæsonens store klassikere.

Dennis Ritter

Dennis Ritter er kendt som en af den danske sportsjournalistiks og tv-sportsskærms mest kyndige kommentatorer og cykelsportsformidlere. Han kan både opleves som nyhedsvært på TV2 News, TV2Sporten og naturligvis i dækningen af Tour de France og andre af verdens store cykelklassikere.

Et foredrag med Rolf & Ritter giver dig:

  • En forrygende oplevelse med landets mest vindende cykelrytter og en af dansk sportsjournalistiks mest kyndige cykelkommentator ved styret.
  • Historien om hvordan Tour De France voksede fra en vild idé til en stor verdens begivenhed.
  • En unik mulighed for at komme helt tæt på og bagved Tour De France, krydret med personlige anekdoter og insiderviden.

 

Tour de France

Rolf Sørensen og Dennis Ritter har kommenteret cykelløb sammen i knap 20 år, og har bevæget sig ind i hjerterne på Danmarks store, trofaste Tour de France-publikum som ”lyden af sommer”.

 

I deres fælles foredrag tager de publikum med ind i maskinrummet på TV2s Tour de France-dækning. De fortæller historien om, hvordan løbet blev opfundet. Hvordan – og hvorfor – det pludselig blev ekstremt populært i Danmark i løbet af 1990´erne. Hvordan Rolf Sørensens egen karriere tog fart efter han kom i den gule trøje i sit allerførste Tour de France, og senere bød på en årelang rivaliseren med bl.a. Bjarne Riis. Og naturligvis får du hele historien om sommeren 2022, hvor verdens største cykelløb og det danske publikum fandt sammen i en hed og intens kærlighedsaffære, som måske aldrig vil blive glemt.

 

Du kommer også med i kommentatorboksen og hører om samarbejdet mellem Rolf og Ritter og deres mangeårige kollega og ven, Jørgen Leth. Du bliver klogere på, hvordan dagene forløber, når man lever så tæt sammen i en hel måned i en bil og en kommentatorboks. Hvordan undgår man at gå hinanden på nerverne?

 

Spisning starter kl. 18.00

Foredraget starter kl. 20:00

Dørene til Foyeren åbner kl. 17:30 – Her er der mulighed for at købe drikkevarer i vores hyggelige bar.

Pris: 525 kr. inklusiv middag/buffet

Pris: 275 kr. uden middag/buffet

Priserne er inkl. billetgebyr