Foredrag med Preben Elkjær – Mit liv som Elkjær "UDSOLGT" - Polyfonen

Detaljer

Dato
februar 29, 2024 februar 29, 2024 19:00
Lokation
Polyfonen 295 kr.
Event type
Organiseret af
MODTIL

About event

Foredrag med Preben Elkjær – Mit liv som Elkjær

Preben Elkjær var en af verdens bedste angribere i 1980’erne. Derudover var – og er – han noget af det mest danske, man kan forestille sig på linje med Den Lille Havfrue, Kim Larsen og Dronning Margrethe – uden sammenligning, i øvrigt!

Så kom og deltag i dette helt eksklusive foredrag, som byder på gode og nostalgiske minder fra 80´erne, hvor hele Danmark var ramt af fodboldfeber.

 

 

Om foredraget

Preben Elkjær var verdens bedste angriber i midten af 1980’erne og vel nok den bedste forward, der nogensinde er født med dansk pas.

I dette foredrag tager han tilhørerne med på en tour de force gennem 1980’er-landsholdets gennembrud og storhedstid, men han fortæller også ærligt og direkte om presset, forventningerne, opture og nedture – alt sammen krydret med det velkendte glimt i øjet.

 

Preben Elkjær spillede 69 A-landskampe for Danmark, og scorede i alt 38 mål i den rød/hvide-trøje. I 1984 blev han kåret til Årets Fodboldspiller i Danmark

 

De fleste voksne danskere har en idé om, hvad Elkjær er for én – men måske får tilhørerne revideret den opfattelse efter mødet med Preben, der i showet interviewes af journalist og forfatter Peter Sloth.”

 

Foredraget tager udgangspunkt i bogen “Mit liv som Elkjær” der udkom i november 2012.

Foredraget vil være spækket med anekdoter og videoklip fra Elkjærs karriere, og der vil endvidere være mulighed for at stille spørgsmål til hele Danmarks målkonge nummer 1.

Ses vi?

Foredraget starter kl. 19:00

Dørene til Foyeren åbner kl. 18:00 – Her er der mulighed for at købe drikkevarer i vores hyggelige bar.

Pris fra: 295 kr. 

Priserne er inkl. billetgebyr