Detaljer
Dato
november 25, 2023 november 25, 2023 18:00Lokation
Polyfonen 895 kr.Event type
KoncertOrganiseret af
PolyfonenAbout event
Kom med til Årets julefrokost.
Dj. Jimi Rosa varmer op ind til kl. 21:00 hvor Keen of Queen går på scenen med et brag af et show, derefter lukker Jimi festen ned igen.
Lidt info om Keen of Queen:
Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, The Show Must Go On, Radio Gaga, Don’t Stop Me Now … Queens musik er rocket, melodisk, teatralsk, indfølt og elsket på tværs af generationer.
På bare to år, har Keen On Queen taget de danske spillesteder med storm, og publikum må gang på gang overgive sig til et show i absolut topklasse. Når Keen On Queen træder på scenen, gør de det med overbevisning, charme og med en dybfølt respekt for det originale materiale. Med sin store musikalske erfaring, og med optrædener på nogle af de største danske festivaler i bagagen, leverer forsanger Morten Hvid en stilsikker og overlegen Freddie med masser af saft og kraft i stemmen… tilsat et kækt glimt i øjet og stramme lædertights.
Til Keen On Queen har Morten håndplukket fire erfarne musikere fra den danske musikscene, som hver især har spillet i nogle af de største danske kopiorkestre, og bl.a. delt scene med internationale navne som Metallica, Dizzy Mizz Lizzy og D-A-D.
Glæd dig til en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige, med hit på hit fra ét af de største og legendariske rockbands nogensinde, fortolket af ét af Danmarks bedste coverbands.
Keen On Queen WILL rock you!
Keen On Queen er:
Morten Hvid VOKAL
Niels Ole Præstbro BAS, KOR
Jeppe Christensen TROMMER
Kristian Sloth GUITAR, KOR
Nikolai Lander SYNTHESIZER, KOR
I kan se frem til en fantastisk aften med det helt store julebord (buffet), hvor alt er lavet fra bunden, af områdes bedste råvarer
Menuen for aftenen er som følger:
Det kolde:
– Hjemmebagt rugbrød og franskbrød
– Hjemme marineret gin/hyldeblomst sild med karrysalat
– Æg og rejer med mayonnaise og cherrytomater
– Hjemmelavet sylte med rødbeder og sennep
Det lune:
– Fiskefilet med remoulade og citron
– Lun leverpostej med svampe og bacon
– Flæskesteg med hvide kartofler, rødkål og brun sauce
– Glaseret skinke med grønlangkål
– Rødkålssalat med appelsin og valnødder
Dessert:
– Udvalg af lokale oste med sødt og sprødt
– Risalamande med kirsebærsauce